понедељак, 23. мај 2016.

Dr Brus Lipton: Iz želje da budem bilo ko osim sebe, postao sam najsrećniji čovek na svetu.


A kad naučiš kako da se rešiš sputavajućeg programa koji si dobio kao dete i zameniš ga programom koji te podržava, tvoj život se pretvori u raj.
Ja ljudima govorim da oni sami kreiraju svoju realnost, a oni se osvrnu i kažu da ne bi sebi baš napravili nered od života. Ali ne znaju da su to uradili podsvesnim uverenjima.
Ljudima koji su zaljubljeni do ušiju zatražim da se vrate do prvog trenutka kad su se zaljubili i pitam ih: "Da li ste bili zdravi tad?" Oni mi kažu: "Da. bio/la sam veoma zdrav/a."
Pitam: "Da li ste imali energije?" 
"Da, imao/la sam energije, mogao/la sam da vodim ljubav danima i nije mi bila potrebna hrana."
Pitam: "Kakav je život bio?"
"Život je bio veoma uzbudljiv, nisam mogao/la da dočekam sledeći dan."

Zatim ih upitam da li je taj prvi period zaljubljivanja, koji ja nazivam "medeni mesec", da li bi to mogli nazvati rajem na Zemlji.
Kada mi potvrde kažem im da to nije bila slučajnost, to je to bila kreacija.
Ono što život napravi rajem na Zemlji, dok si zaljubljen je to što ste puni samopouzdanja, ne oslanjate se na navike.
Dan pre nego što upoznate nekog, posebno žene, upitam koliko im vremena treba se obuku i pripreme za sastanak sa nekim koga treba da upoznaju. Kažu da im treba obično oko 15 minuta.
A sledeće večeri kad ideš da se vidiš sa osobom koja je prodrmala tvoj svet i pitam: "Koliko ti je onda potrebno da se obučeš i spremiš?". I sada se sprema sat, dva.
"Juče je trebalo 15-ak minuta, a sad sat, dva. Zašto?"
Razlika je u tome što se prvog dana obukla po navici, jer se tako oblači svakog dana. Ali večeras, osoba se gleda u ogledalo, svesna je sebe, uverava se da će biti najbolja moguća osoba koja može biti. 
I kada se obe osobe ne oslanjaju na navike i oboje se trude biti najbolje osobe koje mogu biti, tada žive u sadašnjem trenutku, svesni su sebe, prisutni su. I eto vam šta?
Eto vam raja na Zemlji.
...
Nemojte odbaciti element medicine dok vam se svest ne proširi. Kada ljudi nisu dovoljno svesni, kada njihova svest nije dovoljno jaka da manifestuje sve što žele, treba više da brinu o sebi. Da se zdravije hrane, da rade vežbe, da rade razne stvari koje pomažu njihovom zdravlju.
Ali kako postajete svesniji, tako sve više postajete osoba koju možemo uporediti sa Isusom. Ko čini sva ta čuda?!
Isus je za čuda rekao: "Vi to možete da radite bolje od mene, ali vi ne verujete." I to je apsolutna istina.
Kada imate punu kontrolu svoje svesti, sa tim verovanjem vi stvarate čuda.
Daću vam primer čuda spontane remisije.
Osoba koja ima neizlečivu bolest, jednostavno kaže sebi da joj je dosta svega, da neće više da budem bolesna, da će promeniti pogled na svet.
I čim se to desi, momenat promene percepcije, tada se dešava ono što se zove spontana remisija.
Neki bi to nazvali čudom, ali to je bilo potpuno preuzimanje kontrole nad svešću i manifestovanje života u kojem ste potpuno svesni i prisutni i uviđate šta donosi harmoniju u vaš život, a eliminacija što je više moguće bilo koje disharmonije koja postoji spolja.


Нема коментара:

Постави коментар